Προγραμματιστές ποτίσματος

Προγραμματιστές ποτίσματος

Σίγουρα το πότισμα του κήπου δεν είναι η πιο συναρπαστική εμπειρία, ενώ αν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται να γίνεται μέρα παρά μέρα μπορεί να γίνει πραγματικό βασανιστήριο.
Εκεί μπαίνουν οι προγραμματιστές ποτίσματος.
Πλέον μπορείτε να έχετε τον τέλειο κήπο, χωρίς να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι.

Για να δείτε απευθείας τους προγραμματιστές ποτίσματος που σας προτείνουμε:

Τέλεια ποτισμένος κήπος.

Με τους προγραμματιστές ποτίσματος τα φυτά σας θα ποτίζονται είστε δεν είστε σπίτι. Ακόμα και όταν κοιμάστε.

Οικονομία στην κατανάλωση νερου.

Με τους προγραμματιστές ποτίσματος γλυτώνετε νερό από άσκοπη κατανάλωση.

Φροντίστε τα φυτά σας όπως τους αξίζει.

Χάρη στους προγραμματιστές ποτίσματος, αποφεύγετε τον κίνδυνο να κάνετε κακό στα φυτά μας πνίγοντας τα από το πολύ νερό ή αφήνοντας τα απότιστα.

Ποιος Προγραμματιστής ποτίσματος κήπου είναι κατάλληλος για εσάς;​

Με τον σωστό προγραμματιστή ποτίσματος για τον κήπο, μπορείτε να βελτιώσετε τις δυνατότητες ποτίσματος και να μετατρέψετε ακόμη και έναν κήπο ανακατεμένο και κατακερματισμένο, σε ένα ολοκληρωμένο, εντυπωσιακό σύνολο. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να σκεφθείτε πριν αγοράσετε ένα προγραμματιστή ποτίσματος.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Για τους σπιτόγατους, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να πάρουν ένα μηχανικό χρονοδιακόπτη. Οι μηχανικοί διακόπτες είναι απλοί στη χρήση, συνήθως αρκετά οικονομικοί. Οι μηχανικοί χρονοδιακόπτες συνήθως έχουν επιλογή ποτίσματος από 5 λεπτά έως 2 ώρες. Παρ’ όλα αυτά κάποιος θα πρέπει να τον ενεργοποιεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Οι προγραμματιστές ρεύματος είναι αρκετά διαδεδομένοι για σύνθετα συστήματα, καθώς μπορούν να λειτουργούν παραπάνω από ένα πρόγραμμα ποτίσματος εδώ δεν είναι απαραίτητη η ανθρώπινη παρουσία κατά το πότισμα.
Στα αρνητικά, χρειάζονται παροχή για ρεύμα ενώ μια διακοπή ρεύματος μπορεί να σας “χαλάσει” το πρόγραμμα. Ενώ ο προγραμματιστής πρέπει να είναι σε προστατευμένο χώρο (κατά προτίμηση εσωτερικό)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Οι προγραμματιστές μπαταρίας είναι το νέο Must καθώς οι συνδυάζουν τα καλά των ηλεκτρικών, ενώ μπορούν να είναι κουμπωμένοι απευθείας στη βρύση χωρίς φόβο βραχυκυκλώματος από νερό, ενώ δεν χρειάζονται παροχή για ρεύμα, ενώ οι μπαταρίες αντέχουν από 9 μήνες μέχρι 2 χρόνια ενώ συνήθως έχουν ένδειξη όταν πέφτει η τάση της μπαταρίας. 

Το συμπέρασμα μας.

Αυτή την εποχή οι προγραμματιστές μπαταρίας φαίνεται να έχουν σαφές πλεονέκτημα για μια μεσαίας έκτασης αυλή, αφού σας δίνουν τη δυνατότητα χωρίς περίπλοκες παροχές, και με χαμηλό κοστολόγιο να ποτίζετε την αυλή σας, είστε δεν είστε στο σπίτι.