Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των αγαθών σας
(μόνο για την Ελλάδα και μόνο για δέματα μικρού όγκου και βάρους που αποστέλλονται με την Γενική Courier, ή με τα ΕΛΤΑ).
2) Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε λογαριασμό συνεργαζόμενης τράπεζας.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, θα ξεκινήσουμε την διαδικασία για την αποστολή της παραγγελία σας. Απαραίτητη προϋπόθεση να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία κατάθεσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για την αποστολή των αγαθών στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε για μικρά δέματα την Γενική Courier. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε οικονομία λόγω μικρού όγκου ενώ παράλληλα έχουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε σε 1 – 2 εργάσιμες μέρες. Ενώ για μεσαία και μεγάλα δέματα προτείνουμε τα ΕΛΤΑ με μέσω όρο παράδοσης 2-5 εργάσιμες ημέρες.

H advices.tools.tamias.gr θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή. Η advices.tools.tamias.gr θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.